Fatgillets Sommarpicknick 14.7 kl.17:00

Halloj!

Sommarpicnicen går av stapeln torsdagen den 14.7. fr.o.m. kl. 17.00 på Sveaborg. Alla är välkomna, såväl barn som farmor och kusins svärmors hund – bara man tar med sig sitt glada sommarsemesterhumör!

Vi försöker ordna så många sommarsporter/-lekar som möjligt, så ifall ni har något spel som ligger och skräpar så tvivla inte – ta med er det! Ni kan fast meddela oss vad ni har och orkar ta med så kan vi kolla att att vi inte t.ex. har fyrdubbla uppsättningar av kubb med oss =) Vi sätter upp ett volleybollnät, tar med kubb och frisbee.

Fatgillet kommer att servera på något förfriskande med tilltugg för en symbolisk summa, men för att mätta tomma magar (eller om ni vill bli salongberusade ;)), bör ni troligen ta med er en egen picnickorg! Kom ihåg att det inte är tillåtet att grilla på Sveaborg. Vill ni vara aktiva får ni gärna meddela ifall ni är på väg, men ifall ni glömmer bort det eller inte bara har lust att meddela så är ni hjärtligt välkomna i alla fall! :)

Vi samlas på vårt vanliga ställe nedan om Pipers Park, helt brevid vägen, så man kan inte missa oss!

http://www.suomenlinna.fi/sv/besokarens_guide/kartor/turistkarta/

Ha de gött i sommar!!

Tyckte du detta var skoj? Dela med dig isåfall!
This entry was posted in Fester and tagged , , . Bookmark the permalink.